tråkigt som attan

ja va ska man säga, de e fredagkväll å ja har tråkigt som attans. gör sånna där roliga sysslor som man helst inte vill göra på en helg, men som man gör i brist på annat å göra.. som tex vika tvätt, hänga, köra tvättmaskin. fått två maskiner tvättade å hängda ikväll, plockat upp en himla massa leksaker från golvet å lagt där dom ska va, alltså mot ena väggen i vardagsrummet.. som numera e mer ett lekrum än ett vardagsrum, mina möbler råkar bara stå bland alla leksaker :-)

diskat har ja oxå gjort. tagit en massa pauser mellan detta, me å äta lite chips å dricka riktig cola som ja faktist inte gjort på länge..å i morgon återstår de å se om man orkar dammsuga då å kanske skura golven till å me?. vill inte göra de nu när cornelis sover me risk för att han vaknar. vilken tur ja har!!

cornelis har varit riktigt supergo hela dagen å kvällen, varit sånt puss å kramkalas här så om ni visste, bus å skratt å sång å dans. en riktig rockunge har ja, han diggar till rock så de finns inte haha, bäst e när han står i krypställning å slänger me huvudet å höfterna :-) hans favorit nu å har varit sen nåra veckor tillbaka e breaking the law me judas priest..lika bra smak som mamma!! ;-)

fredrik fick sina barn idag, dom ville så gärna komma till pappa så de e klart dom fick göra de, därav så har ja tråkigt. vi blir ju lite låsta så på kvällarna, när båda har barn som ska sova. men så e de å så ska de va, barnen kommer alltid i första hand, sen får vi ha varandra i andra hand. precis som de ska vara :-)

i morgon e vi båda barnlediga tills på söndag, så i morgon blir de massa mys å film :-)

Cornelis ska sova hos sin pappa. han har bestämt att han ska ha cornelis en natt i veckan (absolut inte mitt förslag då ja anser att de e för mycke för en ettåring) mitt förslag va en natt i månaden å självklart umgås på dagtid som de varit innan. för att sen utöka till en natt varannan helg efter ett tag å så vidare. alltså ta ett steg i taget, eftersom han inte e van å sova borta.  tycker mitt resonemang e vettigt, men de spelar ingen roll hur vettigt ja tycker de e i denna frågan just nu tydligen. de e bara å hålla tummarna för att de inte blir för mycke för honom, barn e sköra å man ska passa sig för å inte utsätta dom för mer än dom e mogna för, därav känns de fruktansvärt olustigt å göra nåt ja inte känner mej bekväm me.
å de har enbart me att ja e rädd för att de e för mycke, ja tycker de e jättebra att dom har en relation.. allt som e bra för cornelis, e de bästa.

tänk om man kunde bli trött nu då, så de kunde bli slut på denna tråkiga kväll nångång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0