val upprördhet

herregud va folk e upprörda över att Mona/toblerone snattaren inte tog hem detta..men e de så konstigt då??? me alla rödas idiotiska uttalanden??.
man får känslan av att folk röstar rött för att de hänger på sen långt tillbaka.. de hör till att vi vanligt folk ska rösta på "arbetarparti" får då blir allt bra. hur bra va de me sverige när alliansen tog över för 4 år sen?? inte vidare bra..
å detta e väl ett rätt gott tecken på vilket fötroende folk inte har för de röda blocket me tanke på utgången.

vänstern kan ju tacka de få rösterna för alla dumma uttalanden dom haft om föräldraledighet tror ja. nä, ja menar de e inte konstigt att de röda blocket haft den sämsta röstningen på evigheter, dumma uttalanden å piss dåliga idéer å förslag..

å varför ska folk va så upprörda? försök å se de positiva i de hela istället för allt negativt. finns bde positivt å negativt i alla partier, man blir aldrig helt nöjd.

jag e blå, ja röstade på moderaterna å de e ja stolt över, har ja alltid gjort. å ja e lågavlönad, varit sjukskriven många gånger. ensamstående.. å många me mej e moderater som e i min sits.
å ja får nog säga att ja fått de mycke bättre sen alliansen tog över än va ja hade de innan när de röda styrde.

men ja har ju oxå den åsikten att vill man nånstans i livet så får man arbeta å kämpa för de oxå.. skönt att många av alla onödiga bidrag försvinner. klart folk ska ha hjälp å stöd om de behöver de. men hur många har inte lurat staten å gått hemma på bidrag fast de e arbetsföra, men bara lata.. känner MÅNGA.. å ja vet oxå MÅNGA som åkt fast sen alliansen tog över å de blev strängare. folk som gått hemma å varit långtidssjuksrivna fast de varit kapabla till att arbeta. nu får de stå sitt kast å gå hemma utan bidrag å me all rätt..

min pappa e långtidssjukskriven så ja vet hur allt gått till, å ja tycker de e helt rätt alla undersökningar å sånt de får gå igenom. å dom som faktist inte e arbetsföra märks oxå. folk säger att de jagar på de sjuka för å få ut dem i arbete. men så e de ju faktist inte. de jagar ut de som faktist kan jobba men inte vill. de hjälper oxå de som har de svårt att få rehabilitering å hjälper dom så att dom kanske nångång kan få arbeta igen.

sen kommer de ju alltid nån stackare i kläm, men de har ju me å göra va man har för handledare på fk. å de e fruktansvärt att folk som inte kan, måste ut, å inte får nån hjälp. idiot folk finns d eju överallt, å de e tragiskt att de finns handledare på fk som beter sig så.
ja tycker bara att de e bra att de e mer granskat nu. min pappa tex fick mycke hjälp genom denna granskningen, men va ju inga tvivel i slutändan att han skulle få fortsatt sjukbidrag, fick bra hjälp på vägen. varför va så negativa till detta? kan du inte jobba så bevisas ju de..kan du så bevisas de oxå!!

privat vård=lika dyrt som å gå till vårdcentralen nu för tiden. däremot så funkar allt bättre me privat me remisser å sånt där, flyter smidigare. på vårdcentralen e de rörigt, glöms bort å ingen vet nåt.. been there!!

aja min åsikt va ju bara, kan inte folk försöka se de positiva istället!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0