bvc besöket

igår va ju ja å cornelis på hans 10 månaders kontroll, gick jättebra. han väger 10,300 å e 73 lång :-) gått upp cirka ett kilo å växt 5 cm på 2 månader :-)

sen prata vi om hans problem me laktos, å ja ska hålla mej ifrån de starka sakerna som han kräks av, som tur e så går ju välling bra, å han reagerar inte på margarin. de e just mjölk, grädde, youghurt å filmjölk som inte går. har man tur så e de väl bara så att han e lite känslig för att han e liten å att han växer ifrån de. har vi otur så har han ärvt de, vi har en del sånt i familjen å släkten, ja hade de tills ja blev tonåring ungefär sen växte ja ifrån de. förhoppningsvis så e han bara känslig för att han e liten än.

sen prata vi mycke om sövandet å nattsömnen på lilleman å hur ja har de, å ja känenr att ja inte pallar detta mer snart, å har ju känt ett tag att nu börjar han bli såpass stor så man kan ta tag i de, han far inte illa av de nu. så ja ska lära cornelis å sova utan å hålla i mej hela tiden å lära honom å sova i egen säng. ja palar inte å ligga i sängen från klockan sju på kvällen, när ja  lämnar sängen så vaknar han efter ungefär en kvart nu, de blir värre å värre me detta.
så hon prata me mej om de där å gav mej tips å försäkrade mej om att han klarar de nu, för ja vet att de kommer bli riktigt jobbigt för honom.

han e såpass stor nu så han förstår att ja inte försvinner för alltid om ja visar mej me jämna mellanrum. som hon sa de e en annan sak om du lämnar bort honom å han inte ser dej eller hör dej på ett dygn kanske, men om han hör dej å ser dej så e d eingen fara.
å så prata vi om lite allmänt om övernattningar å bortlämningar som vi gjort innan. å hon håller me på allt ja säger å känner inför de, precis så som ja tänker om tryggheten å hur gammal han e, så e de.
nu har ja absolut inge emot folk som lämnar bort sina barn till barnvakter å sådär. de e upp till var å en, å hur barnet e. alla reagerar olika.
men de hon menar e att man får inte göra en sån sak till vana, för de e inte bra för barnet å de e ju så ja känner oxå, så jäkla onödigt å rubba på ett barns trygghet. dom blir förvirrade om de blir för mycke förndringar för dom, mot hur deras dagliga rutiner e.
många har ju för vana å lämna bort sina barn hir å dit var å varannan helg, å de e inge bra, de e skadligt. man får ta sånt i barnens takt, när do me stora nog.. övernattning nångång som sagt de e ingen fara om barnet e redo för de. min åsikt iaf!

så iaf snart när ja orkar ta tag i de så ska ja lära honom å sova själv, men måste se till att ja e ledig.

idag ska ja jobba kvällen, börjar klockan fyra..usch..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0