tyst å skönt

nu har lilleman socknat...för stunden iaf!! han vaknar garanterat om ungefär 20 minuter, hoppas han somnar om fort å lätt utan diskussioner.

idag har vi inte gjort så mycke, mamma kom in förut å då passa ja på å skaffa mej barnvakt så ja kunde ta en längre promenad me hundarna, ville inte dra ut cornelis på längre turer i dag i vagnen, regnar som busen, gjort mestadels av dagen. sen körde hon mej till djuraffren så ja fick köpa hundmat. å så va vi hos min mormor på en snabbkaffe.

annars så har ja klickat hem lite mera julklappar å födelsedagspresenter, känns skönt å ha börjat. som sagt så ska ja försöka få klart till alla barnen denna månaden. men till cornelis blir de väl en massa allt eftersom om ja känner mej själv rätt. blir ju så mycke oxå eftersom de både e jul å födelsedag i princip på samma gång, å ja älskar å köpa presenter å älskar å ge bort. särskilt til barnen, finns inge bättre än å se dom glada. försöker alltidköpa iaf ett paket där dom får nåt av de som dom önskat sig.

till cornelis hittils har ja köpt två leksaker å en teletubbis film å en i drömmarnas trädgård film. vilket fint barnprogram de e, i drömmarnas trädgård, synd de går så satans tidigt på morgonen bara, inte alla mornar man e uppe vid den tiden å har på tvn. men de tycker han om, då sitter han som ett ljus å kollar, annars sitter han sällan stilla å kollar nu för tiden, men som sagt, de gillar han, så köpt en dvd. de liknar ju teletubbies lite så tänkte att han kanske gillar de oxå.

sen så ska ja köpa en sån där lära gå bil, som han kan både gå me å sitta på. har kikat på barnens hus så ska köpa den nästa gång ja e i karlstad. vet inte vilken ja ska köpa bara, finns ju massor av olika varianter.

haha men va fan, helt plötsligt så bytte de typsnitt på texten oxå, konstigt, å eftersom de inte finns nåt ställe å redigera de på min skitblogg så kan ja inte ändra tillbaks heller..

nåja, funderar på ett sånt där lektält oxå...

nä kika runt nu å sen kika på paradise hotell

Kommentarer
Postat av: anna

Tjalloj!



Här kommer några shopping tips och tävlings tips=)

www.frokenm.se http://www.florafie.blogspot.com/



Trevlig kväll

/anna

2010-11-03 @ 16:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0