idol, städning, jobb, mat

visste inte vilken rubrik ja skulle välja.
idag e de städning på schemat på fm, sen i em ska ja jobba..buhu..ända till 22 IGEN inge vidare, men men.. idag måste ja ta badrummet å så ska ja dammsuga, möjligtvis bädda rent i sängen. sen får de räcka, sen ska de bli matlagning så ja hinner de så cornelis får i sig lunch innan han ska sova. idag ska vi laga spagetti å köttfärsås. köpt en annan grädde nu. eftersom ja måste ha laktosfria produkter så har man inte riktigt lärt sig än vilka som ebra å tvärtom.

sist ja laga mat, ja lagar mycke me grädde, har grädde i allt :-)maten blir så mycke godare om man har RIKTIG grädde i ;-) inte matlagningsgrädde.. men bra de me..
men iaf sist så köpte ja grädde å skulle ha i såsen i den skar sig på 3 sekunder, fytt i fan. inte ätbart, de e inge trevligt, verkade inte som den va kokbar den grädden. men har läst på alla tycker ja å de står inte på nån att dom e kokbara. men nu såg ja iaf en igår som de stod passar utmärkt till matlagning så då borde den väl va kokbar. annars jävlar.

idol föresten va jävla tråkigt å dåligt de blivit, alltså jättebra artister å sådär. men ja orkar inte kolla på de längre, slår på tvn varje fredag å kollar MAX en halvtimme sen slår ja över. vet inte va de e, tycker de e skit ledsamt å kolla på de. har alltid älskat idol, men kanske blivit för mycke av de goda, uttjatat program!!

Kommentarer
Postat av: Mamma till Melwin

JA jag har bara varit i ullared engång och det var i augusti! :D

Så nu ska vi dit och köpa julklappar åt Melwin eller jag då :D och sen födelsedagspresent för han fyller år 6 dagar efter julafton haha ^^



Ja Sunes jul, Pelle svanslös, Trolltider, Greveholm är nog dom bästa som gjorts.

Tycker bara julkalendern blir bara sämre och sämre för varje år som går tycker jag. ;D Mer o mer overkligare

2010-11-13 @ 20:11:45
URL: http://hannafors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0