hemma

nu e vi hemma igen, eller ja vi har varit hemma sen 5 tiden iaf. varit på landet igår tills idag..varit väldigt skönt väder idag oxå, skönt att de fina vädret kanske kan komma hit oxå nu. har väl inte varit direkt strålande sol, men varmt iaf, Cornelis tyckte de va spännande å va ute oxå.. hittils har han ju typ bara varit i vagnen när vi varit ute, men nu börjar de ju äntligen vända i vädret..

känner mej konstig i halsen, torr å konstigt känns de, men kan va inbillning för kristin har fått värsta infektionen i halsen, så ja går väl nu å inbillar mej att hon smittat mej.. hoppas bara de e inbillning, har fan ingen lust å bli sjuk IGEN, å absolut inte nu..har alldeles för mycke roligt inplanerat nu, fyller år till veckan, å helgen e fullspäckad..

har en fundering på å lösenordsskydda en del blogginlägg oxå..alltså inte bloggen, men en del inlägg.. meddelar isånna fall, så kan ni höra av er om lösenord. lämna kommentar så mejlar ja er, eller om ni hör av er på min mejl ni som har den.. har blivit inspirerad å härmas :-) har väl inte nåt å dölja så sett, men ibland kan de va skönt å veta att en del privata saker som man vill blogga om inte hamnar över hela sverige, å att man har lite koll på vilka som läser om de.. så ni trogna läsare kommer så klart få lösenordet :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0