baggar

tur man inte e norsk..då hade detta varit en jobbig å fartfylld patetisk dag.
räcker me att man e svensk å har tusen problem känns de som.. har en negativ dag igen haha fan..skrattretande roligt faktist, men jobbigt..
bara så trött på en del saker..å börjar ja skriva om de så blir de bara ett jäkla ältande om å om igen som ja gjort sista tiden här..

men lite sådär ledsen å besviken å trött..till helgen har ja fullt upp verkligen, första helgen sen cornelis föddes som ja inte kan låta pappan komma, har liksom gått me på allt å tänkt på alla före mej själv i 5 månader.. men nu tänker ja inte ställa in mina planer till helgen, nu vill ja bestämma för en gång skull hur min helg ska se ut.. men de va väl tydligen inte populärt. men han kan ju komma vilken dag han vill, utom helgen.. ibland e de så, på helgen e de enda gången ja kan träffa dom flesta va, för folk jobbar å sådär. nu e de dags för mej å få träffa folket, en enda helg då ja inte ska behöva sitta hemma å bara glo. nej för en gångs skull e ja Egoistisk..

Cornelis tyckte visst idag att de där me å ta sovmorgon har vi gjort alldeles för länge nu, så idag vaknade han sex å vägrade somna om. har ju varit så lätt å få han å somna om så vi sovit till åtta tiden sista veckan.. men inte idag inte, så ja e dödstrött verkligen. sitter å väntar på att han ska bli trött så vi kan gå å sova haha..

å då hoppas ja att ja vaknar på lite bättre å lättsammare humör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0