gött

helt underbart väder har de ju varit sista dagarna, så ja har vart på landet så vi har kunnat va ute i solen..får ångest när de e fint å man sitter instängd på en balkong full i getingar!!
så Cornelis har badat i sin pool igen för andra gången ¨å nu gick de bra, sist blev han ju vansinnig å livrädd stackarn! men nu tyckte han de va jättekul, å plaska me händerna å skulle äta på sina badleksaker :-)

sist ja skrev va ja ju å kolla på lägenheten, sen åkte ja direkt till landet, så har inte haft tid att uppdatera er. men den va jättefin, visst kanske inte toppen tapeter å sånt då, men hur ofta e man nöjd me de om man inte fått välja själv?? stora fina rymmliga rum, stort kök. tvättstuga (väldigt liten, men ändå tvättstuga) haha..å diskmaskin ;-) i där ingick de ju tvättmaskin å torkskåp, de e ju bra..fast ja har egen men..då kan man ju sälja den.. sen va de en liten altan, å vidare ut där så va gräsmattan å ett stort förråd..hur underbart vore inte detta för mej, Cornelis å hundarna då??

så nu e de bara å hålla tummarna att de andra som e erbjudna visning tackar nej :-)
konstigt päng/kö system. nu va vi 6 inräknat me mej som fick mejl om att vi får chans att gå å kolla på lägenheten, å då hade vi den här veckan på oss, så senast måndag skulle vi ha svarat ja eller nej.
sen av de som svarat ja får ju den personen me mest poäng lägenheten, å e har man ingen aning om, ifall man har mest eller minst av de som oxå e intresserade.. alltså från steg ett till slutsteget me  få en lägenhet i bostadsbolaget nu för tiden e ett stort jävla spel..å från de att man klickar på intresseanmälan på en lägenhet. å tar de upp till en månad innan man vet om man får den eller ej..sjukt..

sen sa dom ju att tiden efter att intresseanmälan gått ut så får man mejl en dag efter de om man får kolla på lägenheten eller ej..för mej tog de en vecka om inte mer. så lägenheten kanske ligger ute för intresse en vecka (om inte mer) sen en vecka för å få mejl om man får kolla.. får man kolla så har man en vecka på sig där..sen antar ja att de dröjer en vecka till efter de å få svar på om man hade mest poäng får å få den eller ej..hahaha ja..vilka nya ideér dom har...till de sämre...

tiden för visning går ut på måndag iaf..så har man tur kanske man får veta redan till veckan..

igår när ja kom hem så, kom Zaga hit å ville sova över..så de fick hon ju göra, även om de inte va nåra roliga planer på schemat.. vi har pratat på å hyra twillight filmen nr 2. ja har ju sett den, men inte Zaga å hon älskade ettan..å ja me..verkligen älskar dom filmerna..ja har nån kärlek te vampyrer ;-)
jo iaf så ska vi hyra den filmen, men gick inte igår, va så sent.. för snart kommer ju 3an ut på bio så då ska vi gå å se den på bio :-)
sen har ju även säsong 3 av true blood börjat i usa nu..wiieeee betyer ju att man kan dra hem ett avsnitt i veckan, istället för å vänta på att säsongen i sverige ska börja :-)..som sagt ja tycker om vampyrer, vet inte va de e..kanske varit en i tidigare liv, vem vet ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0