kärt återseende

nu om en timme eller två så får ja besök av en gammal vän, va mina tightaste polare från de att vi va typ ett år å fram till tonåren. då kom vi isär för vi hamna på två olika skolor. sen började vi umgås igen när vi va kanske 19 år för ja va tillsammans me en kille som va polare me hennes kille. å då va de som vi aldrig hade varit ifrån varandra, vi fann tillbaka till varandra direkt. å sen va de vi igen liksom..bill å bull..som ja å kristin nu fast på ett annat sätt..kristin hon eju min soulmate ingen tvekan om saken vi e som en person hon å ja..
men iaf så träffa hon en kille för några år sen å då började vi glida ifrån varandra, vi prata i telefon å så varje dag, men blev sällan att vi sågs..sen flytta dom till stockholm, kändes som min värld gick under, men ja överlevde me me :-) men vi fortasatte prata i telefon å uppdatera varandra om livet, men blev liksom mer å mer sällan..va inte de där tjej snacket på kvällarna..men de förstår ja ju eftersom hon hade sambo å så.. hon bev gravid å vi va överlyckliga, va ju hennes dröm de där, dom flytta hem till värmland igen..men ändå så gled vi ifrån varandra, vi levde i så helt skillda världar..ja levde singel party livet å hon familjelivet liksom.. e man bästa vänner ska väl inte de påverka men, de gör de ändå, man kan växa ifrån varandra periodvis, vi har ju gjort de förut..men nu idagarna så hörde hon av sig, å frågade om ja hade lust å försöka bli vänner igen..å de vill ja ju absolut, har saknat henne som fan, får vi väl se om vi kan hitta tillbaka till varandra eller inte..
ska bli himla kul å träffa henne å hennes lilla dotter igen som hunnit bli ett å ett halvt år :-)

igår somnade cornelis redan vid halv åtta å sov så gott när ja gick å la mej vid tolv tiden, men så får ja se att han kissat igenom blöjan genom pyjamasen å de va blött på madrassen :-( så va tvungen å väcka han.. men de gjorde inget för han hade ju inte ätit sen klockan sju... å när ja hade bytt om på han så ser ja att han blir helt röd i ansiktet å stånkar på som bara den, så han la av värsta bajskalaset oxå haha, sen va han supernöjd han, världens gladaste pöjk..han hade inte varit värst glad på hela dagen, inte ens badet på kvällen va roligt, han skrek sig igenom de me :-) å de äskar han i vanliga fall.. men iaf så somna han om i min famn sen å ja somna ja me så han sov där hela natten, å så vakna vi kvart i åtta i morse :D..va stolt ja blev över han som sov så länge..MEN tror ni inte han hade kissar igenom då oxå haha min mage va härligt fuktig :-)

i eftermiddag e de tänkt att kristin ska komma :-) å ja skulle klippa mej, men ska nog ringa å boka om tiden, har ingen lust å gå till stan i denna kylan å så blir de så stressigt me alla besök å han måste sova mellan, så hur mycke ja än älskar å klippa mej så får ja skjuta på de nåra dagar..
ska ta å ringa henne nu direkt å kolla när ja kan komma nästa gång istället..

Kommentarer
Postat av: Jessica m 3

Roligt när man finner tillbaka till varandra, hoppas ni nu är i samma fas i livet ungefär, det är som sagt lätt att glida ifrån varandra när man är i olika faser.



Är det på gränsen att snart byta storlek på blöjorna?

Jag vet när mina var små så kissade de ibland igenom blöjan på natten när det snart var dags att byta storlek, så jag köpte den större stl att ha på natten och fortsatte med den mindre på dagen...



Hoppas ni hade ett kärt återseende :)

2010-02-24 @ 18:37:29
URL: http://sirenofthewoods.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0