God dag

idag har ja mindre ont i armhålan iaf, men knölarna e kvar :-( å ömma som busen e dom oxå. hoppas de e på väg bort, aldrig vart me om tidigare..men men, de e säkert inget farligt, har bara en tendens att hetsa upp mej.

idag vet ja inte va dagen har att erbjuda riktigt, svinkallt igen :-( kunde väl för bövelen fått vara en mild dag till!!

ikväll ska väl fredrik komma en liten stund när lilleman gett upp för dagen.

å i morgon ska cornelis sova hos sin pappa för första gången, å första gången någonsin ja inte har han på natten, han har aldrig sovit borta :-(
tänk er första sovmorgonen på söndag på ett år för min del :-)

har ju dragit på detta,  tagit de i cornelis takt. å nu tycker ja att han e redo, för övernattning NÅN GÅNG IBLAND inte för ofta, de kommer d einte bli, de e han inte stor nog för än. jag har känt nu en tid sen cornelis börjat krångla rätt så mycke me sömn å sövning, att ja pallar inte mer. han har ett humör utan dess like, å mycke krångel hit å dit, å dåligt me sömn å jobba på detta. har känt att nu går de inte längre, ja måste få tid till mej själv, få bara va, få sova få ha roligt. som sagt bara få vara erika. så kommer dagarna gå mycke enklare. behövs inte mycke för att man ska bli en pigg å glad mamma faktist.

å inte för att glömma så e de bra för cornelis å pappa å få umgås mer oxå än bara över dagen ibland :-)


Kommentarer
Postat av: Liw

Söta killen, vilket charmtroll :-)



Ja du, nu ger vi upp gröt,fil och annat som vi måste mata så får hon äta själv. Om en månad kanske hon kan hantera skeden också så då behöver vi med lite tur inte sanera köket hundra gånger om dagen :-)

kram

2010-12-17 @ 11:31:15
URL: http://liwetochvardagen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0