barnvakt, mat, å sövande

e barnvakt åt william, johanna e på kurs å daniel jobbar å så ville han inte va på fritis efter skolan, han trivs inte i skolan å har inte så många kompisar, e så synd om honom, :-( så klart han får vara här istället, vi e ju bara hemma ändå, å han tyckr de e så kul me cornelis, han tycker väl om att få vara stor, han har ju alltid fått vara den lilla å minsta, nu e han ju inte de längre :-) å cornelis tycker om å ha han här, slipper ja sitta på golvet å leka oxå ;-)

men just nu sover cornelis, william ser på tv å vilar sig lite efter skolan. cornelis har varit vaken så grymt mycke inatt :-( trodde ja skulle bli vansinnig, å så vaknar han halv sju i morse :-( men han fick välling å så komma till mej så somna vi om till kvart över nio..JÄKLAR va bråttom de blev, hade ju barngruppen klockan tio. men va skönt å sova, me tanke på att de inte va mycke inatt för nån av oss här.

kom försent till barngruppen men ändå va vi först haha..vi blev bara tre stycken idag, alla andra va sjuka.

har en köttgryta på spisen, har kokat ca en timme nu, ska få koka en timme till ungefär så den blir riktigt mör å god, å så ska ja göra potatis till de..gött gött.. igår gjorde ja biff stroganoff. försöker skärpa mej, varit så kass på å göra riktig mat sen cornelis blev laktosintolerant. har blivit att han fått burkmat eftersm han tålt den å ja har gjort nåt snabbt till mej. men storhandlade häromdagen å tänkte att nu jävlar får de va bra. bara för att han inte tål vanliga mjölkprodukter. så nu har ja handlat hem massa mat till frysen.. bara få till vanan igen ;-) lathet kallas de!!!


Kommentarer
Postat av: Jessica m 3

Tråkigt att W inte trivs i skolan :( Man vill ju att alla barn ska få ha kompisar och trivas i skolan, hoppas skolan tar tag i det och försöker göra så mycket det bara går för att han ska känna glädje när han går dit.



Roligt för C att få börja på dagis, hoppas han kommer att trivas på sin avd när han börjar.



Tack, nu mår jag bättre... det var några jobbiga månader och mycket rädsla när jag låg på sjukhuset... Men nu mår jag bra och är inte längre rädd för komplikationer eller för att äta som jag var ett tag.



Ha en skön helg. Kram

2010-12-03 @ 21:02:17
URL: http://sirenofthewoods.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0