underblogg

har suttit här medans ja druckit allt kaffe denna morgonen å kollat å läst å de verkar som att man inte kan lösenordsskydda vissa inlägg bara. utan man får göra en underblogg till sin blogg å sedan länka i bloggen till inlägget i underbloggen å ha den lösenordsskyddad. så de har ja gjort nu.

men så har ja ju som vanligt otur å problem, å detta problemet har ja haft hela tiden, bara inte tagit tag i de, fast ja morrar å e arg över ede ofta å de e att. i min menyrad när ja ska skriva nytt inlägg så fattas de massa saker, tex att kunna lägga in länk i inlägget, ändra typsnitt på texten å att ändra storlek på texten, fattar inte varför inte ja har de me i min menyrad..
å för å kunna länka till de skyddade inläggen så måste ju de funka..fy fan..så nu har ja mejlat blogg.se å frågat varför de fattas hos mej..se om man får nåt vettigt svar, om man får nåt svar..

blogg.se kan verkligen ta sig nånstans, ångrar så starkt att ja gjorde min blogg hos dom..dom har verkligen inga bra funktioner alls, funktioner som hur många som helst önskar, å som så många andra ställen har..
jaja vi får väl se om ja kan lösa detta..
man tappar ju lusten till allt när de bara krånglar, skiter snart i allt känns de som.. har ni nåra tips om va felet kan va så får ni gärna upplysa mej om saken!

nu har cornelis ätit sin gröt å börjar gnälla så nu går vi å lägger oss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0