hej å välkomna :-)

välkomna till min nya sida..

måste börja me å säga att de e kul å höra så mycke gott. många som hört av sig å velat följa me. å fått höra mycke om hur stark ja e.. de värmer att höra.. som ja sa till en vän igår, hade de inte varit för den starka kärleken man känner för lillen så hade man inte orkat gå igenom allt.
å de ni läst i min blogg e bara hälften av de man varit me om i denna graviditet.. de har varit en kamp från dag ett..både me å kämpa för att få "pappan" att bry sig om barnet,till å klara allt själv...

de e jobbigt oxå de där att inte ha nån att dela allt me,allt som händer.. min familj å vänner får utstå å hör allt istället hehe..visa sparkar å förklara å berätta allt :-) som gravid e man ju stolt över de som händer å sker i magen,de e stort för en..å då att inte ha nån å säga till direkt att oj va de sparkar eller kolla hur han sträcker på sig gör ont i hjärtat.. ingen annan än mina händer som smeker magen.. men ja har så mycke kärlek att ge han när han tittar ut så de räcker å blir över :-) men.. trist för barnet, å smärtar mitt hjärta oxå...

har ju tänkt att byta blogg en längre tid,men har bara inte blivit av,tråkigt att lämna allt de man skrivit tidigare när de inte gick å ta me sig,men ska kopiera vissa saker å lägga in här på nytt, som graviditetsberättelsen..trist å börja på del 3 å dom 2 första delarna inte finns me.
men sen när de började strömma in elaka kommentarer till precis allting ja skrev så skyndade de på mej till å byta adress.. visst att man får tåla andras åsikter, och få en å annan spydig kommentar när man lägger ut sig för sverige i bloggvärlden. men detta blev för mycke, de va så personliga påhopp precis hela tiden. rena trakasserierna.. å dom kom inte från en vanlig läsare nånstans i sverige, så personlligt som de va så klurade man ut de rätt snabbt

å de känns olustigt att "pappan" till mitt barn å hans "vänner" följer mitt liv och allt som händer me graviditeten på bloggen,när han ändå inte vill veta av barnet å anser att ja förstört hans liv å e en elak å lögnaktig människa. de e den anledningen från början som ja velat byta adress.
vill inte att han ska kunna gå in här sen å kolla bilder på "ungjäveln" som han kallde den en sväng, när han e nyfödd.. nej alltså ja vet inte om ni tycker de e elakt av mej men..
om man avvisar sitt barn, å hatar barnet och mej. så finner inte ja nån anledning till å behöva veta va som händer å sker i vårat liv. då e de bättre han kontaktar mej normalt å visar intresse av å vilja veta... så känns de för mej iaf!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0