wiieee

ja i morgon gäller de då :-)
va på spec mvc idag, å blev undersökt..va så gott som helt moget där inne nu,lite kvar på tappen, men inte mycke, öppet 1,5cm :-)
å eftersom de va så moget.. å att ja har så ont å svullnaden som blir ondare å ondare å blodtrycket e högt.. så såg hon inte varför hon inte skulle kunna sätta igång mej nu..(en annan läkare denna gång, kvinnlig)

så förhoppningsvis så har de mjuknat upp helt i morgon eftersom de va två läkare som va där inne å pillade på fosterhinnan å klämde..så slipper ja ta de där slidpillret som ska mjuka upp de helt..då går de ju fortare om ja kan få dropp å spräcka hinnan me en gång..måste ja ta slidpillret så dröjer de ju längre..

ska ringa förlossningen klockan nio i morgon å få veta vilken tid ja ska vara där..hon ville att ja skulle åka hem idag eftersom ja sovit så illa så länge, så skickade hon me starkare värktabletter..så ja förhoppningsvis får sova bra i natt, så ja e mer utvilad i morgon..å de tyckte ja va en bra idé..så ja orkar me allt..kan ju bli långdraget när man blir igångsatt..

bloggar en sväng innan ja åker i morgon om ja hinner.. har ju datorn me oxå för den delen så finns de nåt nätvärk där så kan ja kanske blogga, vet inte hur de e där riktigt..om inte annat kommer de ut på facebook när de e färdigt å så genom mobilen :-)

nu ska ja ta  mina värktabletter å lägga mej :-)

Kommentarer
Postat av: Jessica m 3

Åh vad gott för dig, nu kommer du få världens finaste julklapp :)

Hoppas det går att sätta droppet direkt, tänker på dig idag.

Lycka till!



KRAM

2009-12-19 @ 06:53:10
URL: http://sirenofthewoods.blogspot.com
Postat av: Emma & Adrian

Stort lycka till! Och för mej tog det bara 5 timmar efter jag blev igångsatt så det kan gå fort också! Skickar styrkekramar i massor och väntar med spänning på bilder på lillkillen sen! :)

2009-12-19 @ 07:39:11
URL: http://enlitenemmas.blogg.se/
Postat av: N

Lycka till tjejen! :)

2009-12-19 @ 09:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0