han e så snäll

han sover så himla bra, nästan så man blir orolig för att han sover för mycke..
å nojjig blir ja ju oxå eftersom dom tyckte han va rätt gul under de bruna fina på kroppen, men gick inte å analysera blodet, konstigt..men läkaren igår tyckte inte vi behövde komma tillbaka eftersom han låg precis under va som man får..utan ska hålla koll så han inte blir apatisk mer trött å mer gul..

igår ammade ja honom vid halv elva till elva ungefär å så somnade vi, å så vaknade han runt tre tiden å fick mat, å va sådär go en timme eller så, så vi låg vakna å myste en stund.. sen runt halv sju tiden va de matdags igen..å så somnade vi om å ja vaknade vid nio av att syster kom, hon kom å gick ut me mina hundar, underbara syster :-)
Cornelis vaknade kanske runt halv tio å åt mat igen å somnade om å sover fortafarande..

men faan va ja hoppas de onda i brösten försvinner snart, usch va hemskt de e..igår rann mjölken till ordentligt å de spränger å värker, å e svårt för C å äta för han tappar fästet me en gång å blir så arg när de inte går bra på en gång..e väldigt jobbigt :-( hoppas detta inte e nåt som kommer sitta i för då vet ja inte..visst kan ja ge de tid, men ja menar ska värken vara kvar hela tiden i den kraft som den e nu så vet ja inte..

nu ska ja passa på å äta min lunch innan min sötnos vaknar..

morgonmys i morse :-)





å här ligger han nu å sover gott



Kommentarer
Postat av: Jessica m 3

Hoppas ni hade en bra julafton du och din pepparkaksgubbe :)



Brösten ger med sig om ett tag, i början fick jag försöka klämma ut lite mjölk innan de kunde amma för att få ett riktigt tag... det är både svårt att få rätt tag om bröstet plus att det kanske kommer för mycket mjölk när de väl kan suga, men som sagt det blir bättre och det brukar ordna sig.



God fortsättning på julen.



Kram

2009-12-25 @ 14:04:16
URL: http://sirenofthewoods.blogspot.com
Postat av: Jenny

Ellie har fortfarande lite svårt för o få ordentligt tag när jag ska amma henne.. Hon släpper lixom efter ett tag o blir stört sur när de inte kommer så fort som hon vill, så då får ja pumpa ur o ge henne i flaskan..

Men har iaf provat amningsnapp nu o de går lite bättre, hon släpper inte taget direkt nu iaf utan suger ett ordentligt tag o de känns inte alltid så gött men hon får ju i sej mjölken iaf..



Ger ju henne både min mjölk + ersättning så hon ska komma upp i vikt snabbare, men ja kommer va stönig med amningen så länge de finns mjölk.. Kommer annars fortsätta o pumpa ur o ge henne i flaskan så hon får i sej den iaf..



Han e så söt din lilla kille :)



Pussa honom från oss :)



Kram



2009-12-28 @ 02:05:44
URL: http://buzaan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0